Forum BITEWNE.FORA.PL
Świętokrzyskie Forum Gier
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy  GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

PIECHOTA KRÓLOWĄ BITEW - 28.01.2017 - 1850 ptk
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum BITEWNE.FORA.PL Strona Główna -> Wh40k-Turnieje
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kENu
Stały Klient



Dołączył: 20 Paź 2015
Posty: 55
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Zagnańsk

PostWysłany: Pon 9:21, 26 Gru 2016    Temat postu:

Gadalem w wigile z Shvego- ten ktory rozmawial z Sargiem i mowil ze bedzie na turnieju i zapisze sie do klubu, a do tego 1 mecz chce zagrac na mnie, a wiec czelendż:) ma tu dzis konto zalozyc

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Mijagi
Woźny



Dołączył: 04 Sie 2015
Posty: 164
Przeczytał: 2 tematy

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Kielce / Zagnańsk

PostWysłany: Pon 9:29, 26 Gru 2016    Temat postu:

Oczywiscie challenge accepted Yellow_Light_Colorz_PDT_06

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lesiu
Woźny



Dołączył: 04 Gru 2006
Posty: 113
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Kielce/Kraków

PostWysłany: Pią 11:34, 30 Gru 2016    Temat postu:

Algirdas napisał:
2. Oddziały mieszane (np 4 pojebów na motorkach podłączonych do 5 sióstr bitwy) nie dostają punktów za Honour Kill.


Ok, w takim razie czy dasz taki sam ruling na multi-combat?


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez Lesiu dnia Pią 11:35, 30 Gru 2016, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Algirdas
Szef



Dołączył: 13 Cze 2013
Posty: 739
Przeczytał: 1 temat

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: Pią 13:49, 30 Gru 2016    Temat postu:

Cytat:
Ok, w takim razie czy dasz taki sam ruling na multi-combat?


Tak. Jeśli jest combat wielu naszych oddziałów (z których przynajmniej jeden ma modele beast/bike itp) atakujących oddział wroga, to też nie ma honour kill.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
asior
Wlóczykij



Dołączył: 20 Paź 2015
Posty: 12
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: Wto 19:42, 03 Sty 2017    Temat postu:

Siemanko proszę o wpis na liste , oczywiscie jak mi sie uda to bede na 100%

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Algirdas
Szef



Dołączył: 13 Cze 2013
Posty: 739
Przeczytał: 1 temat

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: Śro 11:13, 04 Sty 2017    Temat postu:

Jeszcze jedna ważna klaryfikacja, bo nie wszyscy wiedzą że 7ed FAQ zmienił podejście do tego co można robić z wnętrza pojazdów.

Culexus kiedyś wyłączał wszystkie czary w promieniu 12 cali od hulla pojazdu w którym siedział, teraz jego aura nie działa dopóki siedzi w środku pojazdu.

Kiedyś można było wsadzić oddział Scoutów z Objective Secured do Land Raidera i korzystać z zasaday ObSec wjeżdżając na Objectiva. Teraz ObSec pasażerów nie działa przez ścianę Land Raidera.

Tak samo na naszym turnieju oddziały piechoty zamknięte w transportach nie mogą zajmować znaczników. Żeby zająć znacznik trzeba wysiąść z samochodu, bo na tym turnieju scoruje tylko piechota a nie pojazdy.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
sławny
Aspiring Beer Master
Aspiring Beer Master



Dołączył: 06 Gru 2010
Posty: 924
Przeczytał: 10 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Zachełmie koło Zagnańska koło Kielc

PostWysłany: Śro 11:41, 04 Sty 2017    Temat postu:

A dokladniej mówiąc jednostkę, która siedzi w transpircie traktujemy jakby nie było jej na stole.

Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez sławny dnia Śro 11:43, 04 Sty 2017, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Algirdas
Szef



Dołączył: 13 Cze 2013
Posty: 739
Przeczytał: 1 temat

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: Śro 12:57, 04 Sty 2017    Temat postu:

Cytat:
A dokladniej mówiąc jednostkę, która siedzi w transpircie traktujemy jakby nie było jej na stole.


jeśli chodzi o zajmowanie znaczników,

natomiast jednostka może dalej strzelać i rzucać strzelające czary przez fire pointy lub w pojazdach open topped


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
CorniC
Woźny



Dołączył: 13 Wrz 2013
Posty: 198
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: Czw 18:42, 05 Sty 2017    Temat postu:

jednak nie dam rady się pojawić

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ShVeGo
Wlóczykij



Dołączył: 02 Sty 2017
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: Sob 10:01, 07 Sty 2017    Temat postu:

Witam proszę o wpisanie na listę . Challenge od kENu przyjmuje.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
kENu
Stały Klient



Dołączył: 20 Paź 2015
Posty: 55
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Zagnańsk

PostWysłany: Sob 22:18, 07 Sty 2017    Temat postu:

ShVeGo napisał:
Witam proszę o wpisanie na listę . Challenge od kENu przyjmuje.


I to mi sie podoba;)


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
sławny
Aspiring Beer Master
Aspiring Beer Master



Dołączył: 06 Gru 2010
Posty: 924
Przeczytał: 10 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Zachełmie koło Zagnańska koło Kielc

PostWysłany: Nie 11:35, 15 Sty 2017    Temat postu:

Skoro Cornic zrezygnował i Mijgai jest wolny to ja chętnie rzucę mu czelendż :D

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Michcio
Bywalec



Dołączył: 10 Paź 2015
Posty: 27
Przeczytał: 1 temat

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Kielce

PostWysłany: Nie 21:54, 15 Sty 2017    Temat postu:

Proszę o wpisanie na turniej :)

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Mijagi
Woźny



Dołączył: 04 Sie 2015
Posty: 164
Przeczytał: 2 tematy

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Kielce / Zagnańsk

PostWysłany: Pon 10:23, 16 Sty 2017    Temat postu:

Kod:
Skoro Cornic zrezygnował i Mijgai jest wolny to ja chętnie rzucę mu czelendż :D

Oczywiscie przyjmuje :)


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
zator
Woźny



Dołączył: 14 Kwi 2006
Posty: 143
Przeczytał: 2 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Kielce

PostWysłany: Sob 14:11, 21 Sty 2017    Temat postu:

Też się zgłaszam. Reasumując wasze "kłótnie": eskalacja jest dopuszczona i brać rożne fajne rzeczy z niej?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum BITEWNE.FORA.PL Strona Główna -> Wh40k-Turnieje Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Strona 4 z 7

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin